Posted inActualitate

”Să se vopsească în galben cât mai bine și să fie mulțumit de noua orientare. Eu regret că și-a anulat singur întreaga carieră” • ProBraila • Stiri Braila

”Să se vopsească în galben cât mai bine și să fie mulțumit de noua orientare. Eu regret că și-a anulat singur întreaga carieră” • ProBraila • Stiri Braila

Eugen Tomac, președintele PMP, a fost prezent sâmbătă la Brăila, unde s-a întâlnit cu o parte din membrii partidului și cu noua conducere interimară, numită după plecarea fostului președinte, Viorel Botea, la AUR.

Întrebat dacă PMP va face demersurile necesare pentru ca Viorel botea să-și piardă mandatul de consilier județean obținut în 2020 pe listele PMP, Tomac a spus că în mod sigur acesta va fi exclus, pentru că a luat act de decizia lui Botea de a se înscrie în noul PPDD, pentru că din punctul său de vedere AUR nu este altceva decât un PPDD rebranduit.

”Este păcat că ales să-și anuleze toată cariera printr-o asociere rușinoasă, din punctul meu de vedere, dar în viața politică orice este posibil. În mod clar trebuie să elibereze locul pentru că este al PMP, nu este o poziție adusă de acasă. Este o poziție obținută politic” a spus Eugen Tomac, referindu-se la Viorel Botea.

Fiind întrebat despre posibilitatea ca PMP să se desființeze, așa cum a spus Botea într-una dintre conferințele AUR, Eugen Tomac a spus că nu se pune problema desființării partidului, iar faptul că încă nu s-a modificat în registrul partidelor numele lui ca noul președinte al partidului și a dat exemplul lui Marcel Ciolacu, care a fost înscris ca președinte al PSD la doi ani după ce a fost ales în locul Vioricăi Dăncilă.

Întrebat dacă îl așteaptă pe Botea să se răzgândească și să revină la PMP, Tomac a spus:

”Nu. Îl lăsăm acolo. Să se vopsească în galben cât mai bine și să fie mulțumit de noua orientare. Eu regret că și-a anulat singur, neforțat de nimeni, nici măcar de destin, întreaga carieră, cu un partid care nu va ajunge niciodată la putere. Sunt absolut convins de acest lucru” a spus Eugen Tomac.

 » Citește toată știrea aici…