Posted inActualitate

Peste 200 de sancțiuni aplicate în cadrul acțiunii BLOCADA • ProBraila • Stiri Braila

Peste 200 de sancțiuni aplicate în cadrul acțiunii BLOCADA • ProBraila • Stiri Braila

În ultimele 24 de ore, în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 14 acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri. Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății și s-a intervenit la 35 de evenimente, 30 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 210 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 63.000 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 11 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

În ziua de 30 noiembrie, în intervalul orar 09:00-12:30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila sprijiniți de jandarmi și poliție locală au acționat în sistem integrat în zona piețelor din municipiul Brăila și a centrelor comerciale, în scopul prevenirii faptelor antisociale, prevenirea infracțiunilor stradale, depistarea infracțiunilor privind pescuitul și acvacultura precum și pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

În acest context, au fost legitimate 38 de persoane, au fost verificate 5 unități de alimentație publică de tip cafe-bar și au fost controlate 10 vehicule, toți șoferii fiind testați cu aparatul etilotest.

Au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.820 de lei, fiind reținut un certificat de înmatriculare.

 » Citește toată știrea aici…