Posted inActualitate

Junioarele 3 de la LPS Brăila sunt lidere cu maxim de puncte în seria C a campionatului național de handbal fete • ProBraila • Stiri Braila

Junioarele 3 de la LPS Brăila sunt lidere cu maxim de puncte în seria C a campionatului național de handbal fete • ProBraila • Stiri Braila

După o perioadă în care echipele de handbal fete de la LPS Brăila nu au mai avut performanțe la nivelul junioarelor, în acest sezon, echipa de junioare 3, pregătită de Cristian Cezar Preda are un parcurs foarte bun în seria C și a încheiat turul pe primul loc, cu 8 victorii din 8 meciuri. Joi, 30 noiembrie, în Sala LPS Brăila, echipa pregătită de Cristian Preda a câștigat cu 34-30 (17-14) meciul cu CSS Călărași.

Echipa oaspete a început mai bine meciul și a condus pe tabela de marcaj, fetele de la LPS Brăila preluând pentru prima dată conducerea în minutul 13, când Marincovici a marcat pentru 9-8. Două goluri marcate de Budur au dus echipa din Brăila la 3 goluri avantaj, diferență care s-a înregistrat și la finalul primei reprize, după ce fetele lui Preda au avut de două ori și 4 goluri avantaj.

În repriza a doua primul gol a fost marcat de LPS Brăila, dar oaspetele s-au apropiat la un gol în minutul 41, scor 27-26. Cu patru minute înaintea finalului de meci LPS Brăila a refăcut diferența de 4 goluri, scor 32-28, prin golul marcat de Drăgan, iar rezultatul final a fost 34-30.

Pentru LPS Brăila au marcat: Alina Boncu -9 goluri, Ștefania Budur -6, Mihaela Drăgan -6, Maria Turcu -5, Andrada Ichim -3, Bianca Marincovic -2, Ștefania Cristea -1, Andra Porumb -1, Alexia Iordache -1. Au mai jucat: Alesia Cojocaru, Daria Mirea, Allessya Florea, Crina Bogoi, Alexia Ghelase, Ioana Bădără.

 » Citește toată știrea aici…